Ga naar inhoud
CLEOC logoCLEOC

Account verwijderen

In de app of op het platform

Log in, ga naar je profiel en kies Account verwijderen. Je krijgt een bevestiging te zien voor de verwijdering effectief start.

Zonder toegang tot je account

Lukt inloggen niet meer, stuur dan een bericht naar info@getcleoc.app vanaf het e-mailadres van je account. We verwijderen je account binnen 30 dagen.

Wat verwijderd wordt

Je profiel, je logingegevens, je aanvragen, je berichten en je geregistreerde toestellen voor meldingen.

Wat bewaard blijft

Enkel gegevens die we wettelijk moeten bijhouden, zoals facturatiegegevens. Die worden na de wettelijke termijn verwijderd.